zondag 30 januari 2011

Boot Düsseldorf 2011

Zaterdag 29 janauri hebben we een bezoek gebracht aan wereld's grootste watersport beurs in Duitsland en zijn we op pad gegaan voor koopjes en het bewonderen van het nieuwe windsurfmateriaal van 2011. We kwamen aan op een immense parkeerplaats voor het hallencomplex van de beurs, waar we met een bus naar het trendsport gedeelte gebracht werden.
Bij binnenkomst in hal 1 stuitten we op het show en sport gedeelte, waar we onder andere het 2011 materiaal van Point-7, F2, Gaastra en Tabou bewonderden. Hier hadden ze ook een indoor wakeboard en skimboardgedeelte gebouwd. Kortweg: hal 1 was compleet in beachsfeer met geel licht, zand, houten barretjes en ook een waterbak voor de nieuwe sport stand-up paddleboarding!
In hal 2 van het 19 hallen tellende complex was het verkoopgedeelte van wind en kitesurfspullen. Waar we hoopten onze slag te slaan voor overjarig windsurf materiaal. Arthur en ik doken meteen tussen de smalle gangetjes van de wetsuits voor een lekkere warme steamer. Eenmaal een paar pakken gepakt moesten we passen in het meest geweldige pashokje dat er bestaat. Gemaakt van scheve spaanplaten muren met een lullig gordijntje kon het elk moment instorten. Tijdens het passen bewoog het hokje dan ook regelmatig door je buurman die even uit belans was geraakt omdat het zweterige pak uit te trekken want de temperatuur in het pak was binnen niet te harden. Na een uur in die hokjes hadden we allebij ons nieuwe pak gevonden, Arthur de Ion Qauntum en ik de Ion Element: beide een 5/4 steamer waar we tot een graad of 5 in kunnen vertoeven. Daarna hebben we de rest van de shopjes bezocht door de mensenmassa heen. En zijn we met een uitgeput en voldaan gevoel terug naar Nimwegen vertrokken.

Hier onze video:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten